L'ATRAPASONS D'ARREL

El musical dels instruments tradicionals

 

QUI SOM

 

Sergi Sagristà Colominas és graduat amb els ensenyaments artístics superiors de música, instrumentista tradicional i tècnic en educació infantil.Nascut a Esplugues de Llobregat al 1988, l’any 2009 va obtenir la titulació d’instrumentista tradicional de gralla a l’aula de música tradicional i popular de la Generalitat de Catalunya i es va graduar l’any 2019-20 a l’escola superior de música de Catalunya (ESMUC).

Els seus instruments principals són la gralla, la tarota i la cornamusa catalana (sac de gemecs). Actualment compagina la pedagogia en escoles de música amb la interpretació com instrumentista. El seu interès per l'aprenentatge constant l'ha portat a realitzar nombrosos cursos i a obtenir el certificat d'estudis musicals en Rítmica Jaques Dalcroze. Ha tocat en diferents llocs de gran prestigi com a l'auditori de Barcelona i al de Vila- seca, Palau de la Música de Catalunya i al festival internacional de cultures de Praga entre d’altres.

Esther Miñarro Belzuz és Llicenciada en Ciències Polítiques per la UAB, Master en Mediació de Conflictes, tècnica en Educació Especials, amb estudis musicals fins vuitè de piano i primer d’harmonia, i ha cursat a Lyon els estudis de pedagogia musical Willems. Des de l’any 2006 es dedica a les arts escèniques de forma autodidacta i amb cursos i tallers com l’impartit  per l’actriu i titellaire  Renée Baker. Ll’any 2010 funda, amb el seu company i soci Antoni Àngel Serena, la Cia Patawa.

Des d’aleshores han produït espectacles de diferents formats que han voltat per Catalunya i Andorra. El seu caràcter inquiet i eclèctic li ha permès produir espectacles tant de carrer com d’escenari, experimentant amb titelles, objectes, i interpretacions on la veu, el cos i la música són elements essencials.

Versión para imprimir | Mapa del sitio
© ciapatawa

Página web creada con IONOS Mi Web.